bunga

28 Jan 2012

LANGKAWI..27/02/2011

NAK KE MANA YE?? KALI INI NEKCIK NAK BAWAK ROMBONGAN NEKCIK KE LANGKAWI...BIASA LAH NEKCIK KALAU BERJALAN NI SUKA  RAMAI RAMAI...ADA TAMBANG MURAH AIR ASIA...RM 15 RETURN..TAK CAYA??? TU YANG NEKCIK BOLEH ANGKUT RAMAI RAMAI TU!!  SEMUANYA ADA 14 ORANG..ADA 5 TIKET AJE MAHAL SBB AMBIK LAST MINUTE....YG LAIN RM 15..BERBALOI KAN...SERONOK DAPAT BEROMBONGAN NII..
YANG SENOIR SENIOR TU SEMUA ADALAH SUAMI NEKCIK,ABANG ABANG  DAN KAK IPAR NEKCIK..YANG MUDA MUDA TU PENGIRING PENGIRING!!!
ACARA RASMI..MAKAN PAGI BERSAMA...AMBIK BERKAT..NIATKAN NAK BAGI MAKAN SAUDARA MARA...

ANAK ANAK CUCU SERONOK NAIK CABLE CAR!!

MAKAN MALAM DI RESTORAN HJ. RAMLI..OKAY SESANGAT..TUMPANG BACKGROUND ISTANA  KONDO LANGKAWI..3 BILIK..SEMALAM RM250..SELESA SANGAT..DEPAN TU ADA GERAI MAKAN..BOLEH NAMPAK EMPORIUM HJ.ISMAIL DARI BALKONI!!

BERSAMA CUCU DI PANTAI CENANG..YANG LAIN LAIN GI NYOPPING KAT KEDAI SITU!!

DARI BILIK KAMI DI ISTANA KONDO LANGKAWICOKLAT MURAH MURAH.......JANGAN SAMPAI LUPA DIRI YE!!!

WADUUUH..PINGGAN MANGKOKNYA BUK.....HAMPIR TERGODA!!!...SESIPA YANG NAK KE LANGKAWI JANGAN LUPA BAWAK DUIT BEBNYAK YE!!! BANYAK SANGAT YANG MENGGODA!!


INI LAH ISTANA KONDO TU...ADA 3 BILIK DAN HALL YANG LUAS UNTUK MENAMPUNG TIDOR..TAMBAH SATU BILIK LAGI ..DI HOTEL AZIO

MAKAN PAGI ....DI GERAI PAK HASSAN......

MANJANYA ANAK SEDARA TU

IM BERSAM PAKCIK EFI

CATWALK!!!

JADI MABUK TENGOK HARGA TUALA..MURAH DAN CANTEEEK

MUKA MUKA YANG CERIA SETELAH 2 MALAM BERCUTI DAN BERKUMPUL DI LKAWI....ALHAMDULILAH..SEMUGA DIKATKAN HATI HATI INI DENGAN PENUH KASIH SAYANGSELEPAS MAKAN NASI AYAM SPESIAL PAK YA..SIAP BERGAMBAR DENGAN TOWKAY SEKALI!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...