bunga

27 Sep 2012

assalamualaikum kengkawan..TOLONG! TOLONG!! what hapeng to my blog?????/ HELP

TOLONG TERATAK SAYA !!! Sesiapa yang pakar tolong recover balik blog lama nekcik ye..Nekcik ni rabun it ..tsilap click..jadi lagu niii..

30 comments:

  1. salam Nekcik

    first...kasi gelak dulu...tak tak...senyum jer..
    2nd...kita serupa....
    Nekcik gi tukar template tu semula dan tukar balik gambor lama....

    ReplyDelete
  2. aduhai ASP..poning pale Nekcik ni dok click sana sini..dari rabun terus buta..konpius..headche..kaluinalilahiwainailaihirajiuuuun

    ReplyDelete
  3. Nekcik pegi ke design, then click ke layout, then edit header tu, masukkan gambar yg lama, make sure save then save arrangement. selamat mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ASP..haa baru nak mula berbolog ni...sminggu tuan blog pun jadi goblog!!! terima kasih ASP kerana sudi membantu...

      Delete
  4. Betul ... pegi design .... layout ....tukar header ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyalah Chik Att...poning pale nekcik godeh dodeh sana godeh sini

      Delete
  5. Relax nekcik...jngn panic! ikot kata aku seorang pengembara tu.. ni kes nekcik p cuba2 try test tukar2 layout nih..he.. he,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Farikica...blog poning tuan blog pun poning jugak...siap kna pakai consultant laah...

      Delete
  6. Aduhai cian Nekcik....sabarr....nasib baik dah ada yg membantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah sib baik kengkawan nekcik ni semua terrer IT kan!!!

      Delete
  7. sian nekcik..saya pun 2x5, rabun tahap gaban. kalau dok "usik"..alamat tak tau nak wat apa..heee

    ReplyDelete
  8. hehehhe ohooo time ngodeh tuh tau lak ek, pastu bile dh tukar jd gini tepanjat lak... cube nekcik pg kt design, pastu tgk kt layout tuh.... boleh kot, dana nih pun tak berapa pakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah..camni lah Dana kalau da tue tue ni baru nak blajo..merabe rabe..sakit pale!!!

      Delete
  9. Makchaq pun tak boleh bantu.. melawat blog sendiri pun bila dah letih bw.. tu yg dok macam tu je designnya dari mula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam makchaq..takpe tak leh bantu..sudi kongsi problem kira oklah tu!! seangkatan lah kita ye...sifu tak bis ajar kita dah ponteng..camni lah jadinya!!!

      Delete
  10. Assalam Nekcik, wat telah happen?..
    apa yang telah berlaku pada blog nekcik ni?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ayu....i don no wat hapeng lah weii...masalah probelem betol!!

      Delete
  11. Assalamualaikum NekCik,
    Salam perkenalan dari Opah Bedah (

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Opah Bedah..maap lah ye..teratak nekcik ni da tunggang langgang....tnggu consultant nekcik settle kan ye!!!

      Delete
  12. Okkkkk...doneeee....

    tak kira,,, belanja makan nasi arab kat seksyen 9.. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ziyan..takleh blanja lagi...ada lagi yang you kna buat....lists tu I nak atas..bawah popular post...about me tu kasi lebar..tak mau panjang...buat cantik cantik dulu baru boleh makan nasi arab..ha..ha..tu diaaaa

      Delete
    2. Norhafizah ( Lina )..laa kauorang berdua ni tolong bikin cantik nekcik nyer blog ni dulu...baru boleh makan nasi arab ye!!!

      Delete
  13. assalamualaikum kengkawan yang tersyang...ya ampuun Nekcik tak jwap lagi ye...blog dah ok sikit ..thanks ziyyan...tapi kpala Nekcik tak ok pulak!!..kna berehat sebentar...insyaallah nnti kita citer citer lagiiii

    ReplyDelete
  14. nekcik nak gi belanja akak ziyyan nasik arab tu, calling2 lah saya..bleh saya menumpang dgn muka tak malu nya..ahahahaha

    nasib baik dah okay kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Daddy Ziyyad...tak leh blanja ziyyan lagi sbb assignment dia tak settle lagi nii..ada lagi dia kna buat..ha..ha..
      bab mnumpang tu jgn lah malu..kalu malu nnti rogi..buat selamba jer!! insyaallah dun wori one fine day

      Delete
  15. sama lah kita Nekcik kalau apa2 hal memang tak reti nak repair sendiri kena masuk workshop suruh cina repair hahaa jgn marah Nekcik main2 je,dah oklah tu kan selamat berblog lagi jgn jadi goblog tau heeee

    ReplyDelete
  16. Salam Kak Noor..orang lama teknoloji baru!! ada masa tu mmg goblog jadinya!!!

    ReplyDelete
  17. kesian nye Nekcik...saya penah kene pics tetiba ilang tapi dah tahu camne nak buat....tapi yg ni lagi serious tak dapat nak menolong....ikut nasihat bloggers kat atas tu insyaAllah setel....selamat berjuang Nekcik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...