bunga

24 Nov 2013

MY 30 TH ANIBESARI..20.11.2013

 asalam uols.....nekcik harap uols semua ok ye...insyaallah..
jom nekcik nak share sesuatu dengam uols ye.
20 nov hari tu adalah hari anivessary perkahwinan nekcik dan Tokpokcu yang ke 30....
Alhamdulilah.....syukur ke hadratMu Ya Allah atas limpahan nikmat dari Mu..kebahagiaan berumahtangga.
Sempena angka yg bertambah itu...inginlah kami raikn nun jauh sedikit...away from home
.ha..ha
saja sajalah kan terlanjur ada tiket murah bolehlahkan...sambil sambil backpacking..  
Takdelah candlelight dinner..sempat jugak Tokpokcu beli kek kat Salam Bakery di Itaewon..sedap jugak kek nii


Ni midnite dinner yang Tokpokcu sediakan...kat malaysia Tokpokcu kata tak mampu nak hadiahkan LOBSTER kat nekcik!!!
Inilah permata hati kami...pengikat kasih sayang

Kenangan untuk diabadikan di Namsan Tower...semuga kasih sayang kami sentiasa berbunga bunga hingga ke Jannah..aamiin

Terima kasih Tokpokcu for taking good care of me and make me happy happy !!
Alhamdulilah...semuga kita sentiasa dalam keredhaan Allah..aamiin

28 comments:

  1. Hepy anniversary...owh! baru 30 tahun...kalu ada arwah suami bunda kami dah 32 tahun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bunda...laa sedih lak nekcik..iyalah umur tak panjang..tapi insyaallah Allah bagi yang terbaik kerana membesarkan anak anak dengan sempurna...semuga dapat bersama RasulullahS.A.W di sana nnti..amiin

      Delete
  2. Jaunya sambut anniversary Nekcik... ada lobster lagi... Moga kekal hingga ke jannah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..ha..Mie..kebetulan dapat tiket murah!! asal pergi korea bli lobster..asal bli lobster pergi Korea..kah kah
      seekor tu baru rm90..

      Delete
  3. Happy anniversaray buat nekcik semoga kekal dan bahagia selamanya. Sama 30th tapi bulan December hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zai..amiin...oh coming soon lah ye...happy anivessari Zai in advance..semuga kita semua dapat terus menikmati kebahagiian bersama di usia yang berbaki ini!!

      Delete
  4. Happy 30th Anniversary Nekcik...moga kekal hingga ke Jannah! amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PD..amiin..itulah doa kami

      Delete
  5. happy anniversary nekcik & suami, moga kekal bahagi hingga ke syurga, Celebrate di Jepun ke Nekcik, bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ummiross..terima kasih...amiin..tak sampai jepun lagi...dekat korea jer!!

      Delete
  6. eppy anniversary nekcik... moga kekal bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  7. happy 30th anniversary nekcik..jauhnya celebrate:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Anim..amiin..hanya satu kebetulan yang terancang!!!

      Delete
  8. Happy anniversary nekcik.
    Patutlah Tokpu Cu bawa nekcik jauh makan angin rupa2nya yg ke 30.
    semoga berbahagia hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nieda...itulah ..angka tu macam cantik jer....kebetulan tiket punn dapat murah...

      Delete
  9. tahniah kak,semoga jodoh kekal hingga ke hujung usia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kamsiah..terima kasih..amiin..itulah doa dan harapan kami...

      Delete
  10. hepi annivesari nekcik dan tokpokcu...masih di kampung angkat yong ke nekcik? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Yong..mekasih yong..orang kampong kirim salam..suruh yong datang lagi...dah landed semalam!!
      Ahjumma yong bebaik kat sana..terharu nekcik dapt hadiah memacam!!

      Delete
    2. ok..roger..i will..haha..a place that always in my heart, soul and mind..mmg ahjuma, ahjassi depa baik sungguh...terpahat di hati..

      Delete
  11. Jeles nengok nekcik sambut anniversary jauh2 lagu tu kalan org muda tu nekcik... Balik sat lagi nak gosok2 suamilah ajak sambut anniversary bulan 12 ni naik belon jugakkk...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles Aina..da tuo tuo ni lah kna lebey lebey.. a reward setelah mengharungi onak dan duri bersama sepanjang 30 tahun bersama..masam..manis..pahit..menci..rindu!!! kah kah
      Cepat hembus hembus sikit...bukak web AA..everyone can fly!!

      Delete
  12. wah, tahniah dah 30 tahun, semoga berbahagia sampai ke syurga!

    ReplyDelete
  13. waw keluarga yang sangat harmoni terimakasih Kami tunggu Lawatan baliknya di maklumat kesihatan Khasiat Jelly Gamat Gold G untuk Obat Rematik dan Obat Asam Urat info -> Cara Pemesanan Jelly Gamat Gold G

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...