bunga

20 Sep 2012

AKSI SIKECIK

Jom santai santai dan relak relak....asyik tengok kerenah manusia..meh hari ni layan kerenah kucing...Ini anak BUBU..yang ini BIBI..satu lagi BOBO..baru sambut besday ke 2 bulan semalam..sorry tak de cake ye...CJU balik kampong..takleh nak oder cake!!

Sikecik ni asyik nak taburkan baju yang Nekcik lipat jer tadi....so Nekcik bedung dia kemas kemas dengan kain batik...tepuk tepuk terus dia tertidur..pas tu pasang lagu  maher zain!! Lama dia lolap..sempat Nekcik habiskan lipat semua baju tanpa gangguan!!

Dah berdengkor dah tidor

Pasang lagu Maher zain...bagi dia lena

BIBI dah berdengkor
Gambor lama si BOBO

                                                             Gambar lama BIBI
                                                          IBU DAN ANAK
                                                    LIKE MOTER LIKER DOTER!!!
HAIIIIIIIIIII SAYA BIBI!!!

Inilah penghibur Nekcik dan Tokpokcu bila semua orang tak ada kat rumah....Memang letih toilet training depa berdua nii...tak faham faham lagi...emak dia ok jer dulu..sampai sekarang pandai guna toilet!!

14 comments:

  1. Amboiiii.... Siap dengo lagu lg! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menikmati gadgets zaman IT ..kakcik

      Delete
  2. wakakakaka.....kucing zaman IT sungguh, mengikuti peredaran masa....kelasssss gitew
    siap dengau lagu maher zain sambil melenakan diri...
    elok la tu dibedung...takler pengkor bila dah bosau sok....kretip kretip...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia dah biasa kena bedung ASP..almaklumlah orang tua jaga..takut terkejut!!!

      Delete
  3. teringin nak bercucu dah tu. moga cepat dapat menantu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..sama sama lah doakan ye!!!

      Delete
  4. untung bobo dn bibi dapat nenek macam nekcik..
    gelihati....earphone kat telinga depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nenek pun dah celik IT sikit niii..
      Lagi kalau tengok nenek dia berblogging..anak beranak belingkar depan pc!!!

      Delete
  5. Aslmkum Nekcik.lucu tul Nekcik bungkus kucing tu..mcm baby dlm pantang je..hi..hi..nak pulak dok diam... psg lagu...sampai tertidur tu....hi...hi...
    re; ohh Nekcik tak suka pulut ke...bgh atas mmg sedap. cream puff nak buat tak remeh sgt tp part membakar tu..kalau tak kena boleh bantat cream puffnya..

    ReplyDelete
  6. Waalaikumsalam Mamasya..depa ni faham orang tua jaga..tak banyak kerenah...
    Memang Nekcik tak suka pulut..cream puff tak pernah cuba sekali pun!!! kalau bubuh serunding dalam dia pun sedap!!!

    ReplyDelete
  7. alahai.. baby kucing berbedung.. Mesti jln catwalk nanti..dah tu dgr lagu lg nanti pandai mengiau tune lagu insyaallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aimaniman ..dah yang jaganya pun nenek..ikutlah cara nenek kan..tapi dunia dah moden zaman dah berubah...so nekcik knalah blikan gadget terkini!!!

      Delete
  8. aloh...gebunya bulu kucig ni. geram je tengok lama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurwairani...tulah penghibur orang pencen...banyak masa... dapatlah mengandamkan budak bulu nih!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...